Kiállunk Békés Gáspár mellett

Kereszténygyalázó, szélsőséges pacifista

Kereszténygyalázó, szélsőséges pacifista

A kormánypárti propaganda média a héten rátámadott a Magyar Ateista Társaság tagjára, Békés Gáspárra, kereszténygyalázónak, szélsőséges pacifistának(!) nevezve, ártalmatlan, de vicces mémek miatt.

A kormánypárti propaganda média a héten rátámadott a Magyar Ateista Társaság tagjára, Békés Gáspárra, kereszténygyalázónak, szélsőséges pacifistának(!) neveztek ártalmatlan, de vicces mémek miatt. (azt már nem részletezték a fideszes propagandisták, hogy miért kereszténygyalázók ezek a mémek)
. Érdekes módon azonban ugyanezek a fideszes propagandisták már nem voltak ennyire érzékenyek, amikor feljelentettük Kövér Lászlót az Nemzeti vértanúk emlékművénél elmondott súlyosan ateista-ellenes beszéde miatt, ahol az alábbiak hangzottak el:

„Egy olyan polgárháborúé, amelyben az Istent, a hazát, a nemzetet és a családot – igen, a családot is, egyáltalán: az embert emberhez fűző minden érzelmi, erkölcsi köteléket – tagadó emberek kíséreltek meg leszámolni az istenhívő, hazaszerető és a nemzetet szolgáló, életüket több ezer éves civilizációs parancsokhoz igazítani törekvő honfitársaikkal.
Az istentelenséget vallók, akik csak önmagukban hisznek, kezet emeltek azokra, akik abban hittek, hogy saját emberi létük fölött van egy teremtőerő.

Ezt a küzdelmet Magyarország véglegesen csak akkor nyerheti meg, ha a velünk szemben állók megtapasztalják, hogy a külföldről pénzelt istentelenséggel, hazaárulással és nemzettagadással Magyarországon soha többé nem lehet többséget szerezni!

Az előttünk álló küzdelmeket a magyarság csak akkor tudja megnyerni, ha a demokrácia eszközrendszerével meg tudunk őrizni egy olyan cselekvőképes politikai többséget, az igazságosság erejével fenn tudunk tartani egy olyan társadalmi többséget, és a szellem erejével biztosítani tudunk egy olyan erkölcsi többséget, amely az istentelenekkel, a hazaárulókkal és a nemzettagadókkal szemben meg tudja védeni önmagát, nemzetét és a hazáját.”

Ám az újságírói etika súlyos megsértése még csak hagyján. Az adófizetők pénzével vastagon kitömött „Pesti srácok” nevű fideszes lap – a krisztusi szeretet jegyében – egyenesen futóbolondozott, az évtizedek óta kimutathatatlan támogatottságú Kereszténydemokrata Néppárt portálja pedig fogalmatlanozott és ostobázott azt állítva, hogy Kövér László házelnök kijelentései egyáltalán nem az ateistákra vonatkoznak. Nyilván az istent tagadó emberek, az istentelenek, akiktől meg kell védeni a hazát, nem ateisták. Hát akkor kik?

És hogy mindez ne legyen elég: miközben Varga Judit éppen a közösségimédia-szolgáltatók megrendszabályozására készül a konzervatív-keresztény tartalmakat érintő állítólagos cenzúra és hátrányos megkülönböztetés miatt, a kormánypárti média sztálinista módszerekkel próbál általuk „keresztényellenesnek” vélt tartalmakat levetetni különböző felületekről.

A Magyar Ateista Társaság természetesen kiáll a megtámadott tagja, Békés Gáspár mellett.

jan 29, 2021
496
2
min read