A régi vágású kereszténydemokrácia diszkrét bája

Ereszténydemokrácia

Semjén Zsolt és az eresz-kereszt

A rendszer igazi arca valójában Szájer József csupasz feneke, ahogy mászik le az ereszen Brüsszelben.

Köszönjük Szájer Józsefnek, hogy annyi emberek csalt örömöt az arcára, amennyinek több ezer chemsex gangbang partin sem tudott volna!  Jó dolog ma ateistának és rossz dolog kereszténynek lenni ebben klerikálfasiszta Gileádban.
Ilyenek ők. A keresztény politikusok. A semjénita eretnekek. Akik azért persze ki akarják mosdatni a lúgos orvost. Akik titokban menekítik haza a pedofil nagykövetüket. Akik szerint a pedofil papokról beszélni a valódi bűn, nem pedig gyerekeket erőszakolni. Akik istenről, hazáról, családról papolnak, de jachtozni járnak az Adriára, akik  prostikat dugnak Fekete Pákó „zenéjére” (migráns!!!).
Ki fogja röhögés nélkül kibírni, ha elkezdenek megint a kereszténység nemzetmegtartó erejéről prédikálni? Arról, hogy a keresztény ember erkölcsös, az ateista meg mind nihilista hazaáruló… Amikor tovább folytatják a homofób propagandát? Amikor azt mondják, hogy a legtöbb amit a iskola adhat, hogy jó keresztényt nevel a gyerekből? Amikor a menekültek ellen uszítanak, azt állítva, hogy Európában egyedül Orbán védi meg a keresztény életformánkat a migránsáradattól?
A rendszer igazi arca valójában Szájer József csupasz feneke, ahogy mászik le az ereszen Brüsszelben.

Semjén Zsolt azt mondta a Telex riporterének, mielőtt bátran körbekerítették volna a Karmelita-kolostort, hogy ne lehessen kérdezni a kormányülésre érkező minisztereket, hogy miért kellene neki bármit is szólni a Szájer-gatehez. Igen, Zsolti, miért kellene neked bármihez is bármit szólni?
Orbán a következőket mondta:  „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető.” Mi nem fér bele a Fidesz értékrendjébe? A kijárási tilalom, a járványügyi korlátozások megszegése? A kábítószer birtoklás? (Szájer József azt állítja, hogy nem az övé volt a hátizsákjában lévő drog, ami meglehetősen valószínűtlen, de ezek szerint nem illeti meg az ártatlanság vélelme?) Vagy sokkal inkább arra akart célozni, hogy a Fidesz keresztény értékrendjével nem fér össze, hogy valaki homoszexuális és gruppenszex partira jár? Nem véletlenül fogalmazott így Orbán, ez a szokásos kétkulacsos beszéd. Bármikor letagadhatja… ő „nem azt mondta”, de azért a fundamentalista keresztény, homofób szavazói értik, hogy hogyan gondolta.
(Közben a  KDNP portáljának hasznos idiótái elárulták, hogy a homoszexuális orgia nem fér bele az értékrendükbe)
De elhihetjük komolyan, hogy a Fidesz vezetése most szembesült azzal, hogy Szájer homoszexuális? Hogy Handó Tündével látszatházasságban él? Ha hisznek a saját keresztény propagandájuknak, hogy a homoszexualitás választás kérdése, akkor miért nem küldték el Szájert, hogy kigyógyítsák a melegségéből? Milyen alakok iratnak egy homoszexuális emberrel egy homofób alkotmányt? Milyen alakok kárpótolnak egy látszatházasságba kényszerített asszonyt főbírói meg alkotmánybírói pozícióval? Persze nyilván a zsarolható politikus azt csinál, amit a vezér akar. A sajtóban megjelent információk szerint Szájer József nincs egyedül. A Fidesz ifjútörökjei között is sok a jól képzett, intelligens, karrierista meleg férfi és nő. Akik zokszó nélkül tűrik (vezetik?) pártjuk homofób uszítását.
De mégis, milyen keresztények ezek?
És ami fontosabb, milyen keresztények szavaznak az Orbán, a Trump félékre? Komolyan elég annyi, hogy a pénz a számlán legyen? Milyen keresztény gondolja, hogy rendben van az, hogy az egyházi iskolákban tanuló gyereknek négyszer annyi pénz jár, mint az állami iskolában tanulónak? Milyen keresztény gondolja azt, hogy az egyházaiknak jár évi 100 milliárd forint az ateisták adójából? Milyen keresztény gondolja azt, hogy a keresztény politikusaik ellophatják az ország felét, ha a másik felét „isten országának” építik – jelentsen ez bármit is?
Persze ezek költői kérdések. Győr fideszes, keresztény szavazói a Borkai-botrány kellős közepén is megválasztották Borkai Zsoltot polgármesternek. Lehet, hogy álkeresztény a Fidesz, de a keresztény szavazóknak láthatóan megfelel. Szájer József lebukása sem fog sok keresztényt elbizonytalanítani.
Akármennyire is keresztény párt a Fidesz, nem maradhatna hatalmon ateista szavazatok nélkül sem. De vajon miért szavaz akár csak egyetlen ateista is Orbánra, Kövérre, Semjénre???

dec 04, 2020
635
3
min read