A KDNP-s Szirmay Tamás lekurvaanyázta a PM-es Tordai Bencét, akinek a tökén is szeretne ugrálni

KDNP

Egy CPg-dalszöveget írt át a keresztényi szereteten alapuló párt külügyi szakbizottságának tagja, ezzel üzent Tordainak.

Szirmay Tamás a KDNP külügyi szakbizottságának tagja, és a Magyar Narancs szerint igen aktív a Facebookon. A cikk szerzője szerint ráadásul úgy tűnik, hogy a KDNP-s politikus szereti a punkzenét, de nem szereti a párbeszédes Tordai Bencét. Egyik posztjában ugyanis "átírta" a CPg punkegyüttes legendás, Erdős Péterhez címzett dalát, csak Erdős nevét kicserélte Tordaiéra, és kitette a Facebookra. Ha valaki emlékszik még rá, a CPg tagjait börtönbüntetésre ítélték a kommunizmus ideje alatt dalszövegeikért. Szirmay egyébként végül törölte a posztját, de hát az internet az olyan, hogy nem felejt. Tordai Bence saját oldalán reagált: "Adventi hangulat, avagy így készül a szeretet ünnepére egy KDNP-s politikus." Ha végigböngészik Szirmay Facebook-oldalát, találnak érdekességet rajta bőven.

Forrás: https://nepszava.hu/3060780_a-kdnp-s-szirmay-tamas-lekurvaanyazta-a-pm-es-tordai-bencet-akinek-a-token-is-szeretne-ugralni