ateizmus

Segítsünk Békés Gáspárnak a szabadságjogok védelmében!

köztársaság vagy teokrácia?

Tagunk, Békés Gáspár ellen több évvel ezelőtti ateista-szekuláris írása miatt sajtóhadjáratot indított a kormánymédia a keresztény fundamentalista vasarnap.hu vezetésével. Békést rágalmazó, hazug állításokkal támadták több tucatnyi médiában, melyek után a Főpolgármesteri Hivatal elbocsátotta, és számos halálos fenyegetést is kapott. Többek között azt hazudta a kormánymédia, hogy Békés Gáspár Waldmann Tamással keresztet rongált, illetve kereszténygyűlölőnek, keresztényüldözőnek is nevezték.

Így törli el az ateistákat a KSH és a kormány

2022. 10. 09., v – 18:29 By Békés Gáspár
arcok
A kormány kirekesztő népszámlálási törvénye nyomán a KSH készségesen úgy állította össze az évtized kérdőívét, hogy az ország lakosságának jelentős hányadát képző ateisták ne tudják identitásukat hitelesen és pontosan kifejezni. Az illiberális kereszténydemokráciának ugyanis stratégiai célja, hogy úgy tegyen, mintha az egyházakba pumpált több, mint ezer milliárd forint a vallásosok számának szignifikáns növekedésével járt volna, amelyet cserébe morális legitimációként használ majd az állam.

Kéretlen „ajándékok”

2022. 05. 09., h – 09:32 By Lux
Prédikátor a buszon
Nem véletlen, hogy amúgy a BKK etikai kódexe is hangsúlyozza, hogy közszolgáltatóként a fővárosban közlekedő emberek összességét hangsúlyozza „az egyéni és csoportérdekkel szemben” és tiltja a megkülönböztető bánásmódot, így amennyiben a BKK komoyan gondolja a saját etikai kódexét, el fog beszélgetni a sofőrrel, illetve a sofőrt foglalkoztató alvállalkozójával.